En snabbtur till landet

Det var becksvart men ändå skönt att komma ut till landet en sväng. Eldade i kakelugnen för att få lite värme och lite annan luft. Underbart. Tände granen och adventsljusstaken, de får lysa till imorgon. Funderar på när jag ska ta ner granen, den får nog vara en vecka till, tycker det är mysigt.

Det är ju så kort tid vi har julsakerna uppe så jag väntar hela januari ut. Måste tvätta köksgardinerna också innan jag sätter upp dom. Den närmsta tiden är det fokus på premiären och jag vet att jag inte kan eller ska fokusera på något annat.

Nu har jag gjort pasta med heta räkor. Räkor, creme fraiche, curry och lite tomatpuré. Koka pastan, släng i det andra, ät! Haha, jag är inget hett ämne för Mästerkocken direkt!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *