Så här dags förra året

Så här dags förra året hade jag sprungit mina mil. 2 timmar senare gick vi imål vid Drottningholms slott. Vi hade medverkat i Stafetten Run Ragnar. 9 st löpare sprang 3 sträckor vardera, runt Mälaren. Japp, ni hörde rätt, runt Mälaren.

Sveriges största stafett. Vi började vid Gripsholms slott på lördagen vid halv 9. Första laget sprang sina 5 sträckor, lite olik långa. Sen kom vi som var lg 2 och sprang våra sträckor medan lag 1 vilade och åt. Så höll vi på medan mil efter mil rullade på.

Ett äventyr som jag inte vill vara utan. Trots att jag sov med väskan som huvudkudde i 27 minuter i baksätet på en bil och sen skulle springa 12 km i gassande sol. Hur mycket ska man äta? Dricka? Ska jag gå på toa en gång till? Den dryga milen var den värsta i mitt liv.

Men det var ett toppengäng och vi peppade varandra hela tiden. Laddade ner en app för att kunna följa var alla var någonstans. Svettiga strumpor och tröjor i bilen, glada hejjarrop och vattenflaskor som langades. Vilken helg det var. Cirkus RUN RAGNAR!!!

I år kom Coronan…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *