Ridning på islandshästar

Nu har jag kommit hem från en nästan 2 timmar lång ridtur på islandshästar med jobbarkompisarna. Ganska kul men inget jag skulle ägna mig åt om jag hade mer tid. Skumpa runt på en sadel i skogen är inget som var jättekul. Tölt eller trav kände jag knappt skillnad på för ina stigbyglar var för långa. Men, nu har vi gjort lite kul tillsammans och det är värt mycket för gemenskapen och att kunna skratta lite och prata med varandra vid fikabordet. Ingen kamera kom ju med men jag fick en insta bild. Tog några bilder med kameran och måste kolla hur jag får in dom i datorn.

Nu är jag nyduschad och trött. Lite mat i magen och sen lite läsa och sen lite ZZZzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *