Lunchfemman klar

28,07 blev tiden och det är helt ok. Jag brukar ligga där tidsmässigt och det känns bra. Att bara flyta på och hålla sig i form, det känns toppen. Man kan inte alltid öka och öka, ibland är det skönt att bara köra på.

Sen blev det hem och duscha och tillbaka till jobbet för att äta. Fisk, pasta och grönsaker. Jag skivade även ett päron över och hade på fiskdressing. Mätt och belåten utan att få paltkoma. Det är skönt.

Efter jobbet idag ska ett gäng ut och rida islandshästar. Hmm, undrar hur det ska gå. Tror att deras gångstil kallas för tölt, om jag inte minns fel. Men det kanske kan bli en å anna galopp, man vet aldrig. Kul ska det bli i alla fall.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lunchfemman klar

  1. Eva skriver:

    Hoppas det gick bra med hästen. Vi var ute tre timmar och töltade en gång och det var minst två timmar för mycket, aj, aj, och min häst som struntade i mig galopperade plötsligt i en backe och på slutet gick den rakt ut i sjön. Vi var rätt trött på varandra 🙂 Men en erfarenhet rikare blev det förstås.

    • Pia Widlund skriver:

      Haha, lite lång tur på 3 timmar. Ja, en erfarenhet rikare är man men ridning är inget för mig. Jag springer hellre i naturen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *