Rensar och fixar

Mellandagarna brukar vara rensningsdagar för mig. Jag går igenom manus, koreografipapper, CD och DVD-skivor. Kastar eller sätter in i pärmar. Skönt att få ordning på allt efter en termin.

Jag hinner även fundera en hel del på det kommande året. Som jag skrivit tidigare så brukar jag skriva upp mål inför kommande år. Det handlar inte bara om att sätta upp nya mål, utan även jobba med det som man byggt upp under flera år.

Att fortsätta simma, träna, skriva, blogga osv. Det finns mycket man gör redan idag och då kan det vara bra att skriva ner även det för att bibehålla vad man gör. Annars kan ju målet vara att sluta simma, sluta blogga eller något annat.

Sen har jag några nya mål…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Rensar och fixar

  1. Annie skriver:

    Heja dig som rensar! det borde verkligen jag göra med 😉
    Spännande! nu vart jag nyfiken på dina Nya mål … 🙂

  2. Emma Engström skriver:

    Du har verkligen så himla kloka tankar, ska göra detsamma som du inför det nya året har jag tänkt! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *