Fortsätter med lite småfix

Jag har verkligen boat in mig i min nya lägenhet. Lite småfix idag, som att ta ner saker i källaren som jag faktiskt inte behöver. Resväska och extragalgar till exempel…haha. Man tror att allt ska användas på en gång men man klarar sig utan vissa saker.

Jag tog ett kort pass på gymmet och körde biceps och axlar. Lite träningssugen helt enkelt. Dessutom har jag tvättat bilen, värt att notera i och med att det är det tråkigaste jag vet. Nu ska jag sätta mig och läsa en stund.

Jag fick nya skrivartankar igår när jag satt på landet och funderade på 2020 och mina mål. Tänk va kul det skulle vara att komma på en helt ny bokidé. Jag är tom i skallen just nu men det brukar fyllas på lite.

Första och andra boken om familjen Lilliecroona. Ladda ner som e-böcker från t ex cdon.

Första boken finns även som ljudbok, Storytel och Nextory.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fortsätter med lite småfix

  1. Jennifer skriver:

    Skönt att du trivs i den nya lyan 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *