Ragnar ska se mig

Japp, nu ska Ragnar se mig när jag springer nattetid. Ser ni den lilla ploppen längst ner, det ska vara en lampa. Jag har inte fått igång den än…..men den ska nog funka fint. Vi måste jag reflexväst med lampa när vi springer loppet i juni. Även om det är sommar så bör man vara noga med att synas i och med att vi ska springa på vanliga vägar där vem som helst får köra bil.

Jag är ju ingen kvälls eller morgon löpare och ingen vinterlöpare över huvud taget så jag har varken reflexväst eller pannlampa. Det hänger en gammal pannlampa i städskåpet på landet men jag vet inte….. Även där bör jag göra en investering. Och dom var inte billiga såg jag.

Har du tips om någon bra och prisvärd pannlampa?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ragnar ska se mig

  1. Ethel skriver:

    Nej, men har sett orienterare i skogen med enorma pannlampor. Ingen risk där att missa en rot eller sten som ligger i vägen. Det kanske vore något?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *