Planering av träningen

Jag planerar mitt liv långt fram och tycker om att ha koll på läget. Nu stänger snart badhuset och då ska jag byta till några cykelturer tänkte jag. Skönt att kunna växla till uteträning under sommaren.

Sen måste man tänka på hur man ska träna veckan innan ett lopp. Inga tunga benpass och långa löppass dagarna innan. Och hur ser det övriga livet ut? Teaterträningar, jobb, gräsklippning, möten? Planeringen måste funka till 100%.

Visst kör det ihop sig ibland men för det mesta går det bra. Ibland blir det 2 pass per dag på gymmet, men dom är korta och då går det bra. Bättre 2 korta pass än inget alls. Igår kväll blev det mage och kettlebells, klart på 20 minuter. Fokus och inget dösnack, då funkar det. På lunchen sprang jag 5km och det gick bra det också.

Jag ska sätta mig och kolla resten av månaden fram till Vårruset och sen måste jag checka av när badhuset stänger. Och en sak till….jag väntar på sol och värme!

Hellre ute än inne

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Planering av träningen

  1. Ethel skriver:

    Men nu är lite värme här äntligen. Kring 17 grader och sol idag. Ljuvligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *