Planering

Mycket planering in i det sista. Sista låten är klar till Djulö nu, tonarten fick bytas. Scenen ska färdigställas och rekvisita ska fram Rullstol fixad, hylla kommer på plats idag. Vissa scener ska repas när dörrar och väggar kommer upp för att kunna timas bra. Många sista-saker håller på att falla på plats och man ser hur alla växer lite under repen.

Att jobba med teater betyder att man jobbar tillsammans. En föreställning är inte starkare än dess svagste länk, det är samarbete och fokus på bra resultat som gäller. Från början till slut. Man lär sig mycket under resans gång.

Några saknar nattmössa och andra kläder och alla gör sitt yttersta för att hitta det som behövs. Man letar i second hand-butiker och rotar i egna garderober. Vi har ett klädförråd som vi kan låna kläder ifrån men allt finns inte där. 24 dagar kvar till premiär, sen 8 föreställningar på det det! Jag längtar!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 svar på Planering

 1. Annie skriver:

  Ja man ska absolut inte slarva med maten vid träning, så viktigt 🙂
  Träna hårt och äta mycket gillar jag bäst 😉
  Bra skrivet.

  Hehe jag vill gå upp i vikt istället, men i muskler då 🙂

  Ha en fin kväll!

  • Pia Widlund skriver:

   Jag vill också gå upp i muskler, men inte för mycket. När man springer minst 8 mil i månaden får man inte bära på för mycket. Men jag äter som en häst för styrkan och orken måste ändå finnas. Äter man på rätt sätt och rätt mat så funkar det. Kramar

 2. Annie skriver:

  Verkar som det blev kommenterat på fel inlägg, haha jaja 😉 *ler*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *