Planering

Det är så mycket som ligger i pipen…. Planering inför sommaren, producentmöte på onsdag, planering inför vårens danskurser, antal tillfällen, startdatum, avslutningar. Planering inför premiären på Repet i januari. Scenografi, tider, affischer, biljetter, marknadsföring.

Planering inför vårens träning vad det gäller mig själv. Några lopp jag ska delta i, hur jag lägger upp träningen vad det gäller styrka, löpning och massage. Att få ihop hel livet och ändå ha en stund över är viktigt. Och det är ju för att jag planerar så pass noga som det funkar att få vilopauser.

I december har jag bokat en liten minisemester i 2 nätter. Det ska bli så skönt att bara dra iväg och äta gott och läsa lite böcker. Det blir en tripp till Sunne som är mitt andra paradis på jorden.

All planering sker parallellt och visst är det så att det spricker ibland men för det mesta håller det. Man får bli en mästare på att improvisera om det kör ihop sig. Det är ju inte bara mig det berör på utan kan vara saker jag inte kan påverka. Men, är man förberedd så går det alltid att lösa.

Ser fram emot ett lunchmöte på onsdag då vi ska sätta lite saker på pränt inför sommaren!

Sommarteater, bland det bästa som finns!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Planering

  1. Annie skriver:

    Så härligt med en minitripp senare, man behöver verkligen miljöombyte ibland<3
    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *