En otroligt vacker dag på landet

Det blev 5km och jag njöt även om det var lite kallt i början. Svårt att veta hur man ska klä sig, men man blir ju varm efter en kilometer. Min klocka verkar fungera igen efter att ha betett sig knasigt förra året.

Tog fram den igår och använde den. Bra att ha när inte löpbandet visar tid och längd. Jag har svårt att bara ge mig ut och springa, vill alltid veta hur långt jag sprungit och tiden. Nu blir det lite rester sen igår och sen ska jag sätta mig och skriva en stund!

Vad har ni för väder? Skiner solen på er?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på En otroligt vacker dag på landet

  1. Har inte varit ute ännu men ser lite grått ut fast ändå fint OCH snö 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *