Ordning och reda…eller….

Försökte få lite ordning på packning och kläder

2 nätter borta kräver tandborste

Det gäller att packa smart och få med sig allt man kan tänkas behöva. Nål, tråd och säkerhetsnålar kan vara på sin plats att packa ner. Jag tror säkert att det finns många där som är rutinerade och har saker med sig men det kan vara skönt mentalt att vara beredd på det mesta. Alla kläder är klara men jag har fortfarande inte fått hem peruken och jag är orolig för nu är det bara 14 dagar kvar.

Att jobba i Kolmården under Halloween är en ny erfarenhet för mig. Det är alltid kul att kasta sig ut i det okända och testa nya saker. Det handlar om att spela sin roll i 8 timmar men break för lunch och lite fika, så det kan tära både på psyket och fötterna…

Det ska bli spännande att se de andras kläder och sminkningar. Att döma av bilderna i FB-gruppen så kommer det att bli fantastiska kreationer och mycket skickliga sminkningar. Vissa ser riktigt äckliga ut, även fast jag vet att det ät fake. Jag ska återkomma med så mycket bilder jag kan.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *