Nya steg på gång

Jag började rensa bland cd-skivor förra veckan och fortsatte idag. Sen började jag koreografera lite till hösten. Det är lika bra att börja när man har lust för veckorna rullar på. Nu ska vi ju inte börja förrän i slutet av augusti, men jag vet att från mitten av augusti när skolorna börjar så är det fullt ös.

Det var kul att komma igång med dansen igen och jag märker hur mycket jag har saknat den. Dansen är lite av mitt signum och jag började undervisa 1986. Det är en evighet sen. Både barn, ungdomar och vuxna har passerat revy under årens lopp och låtarna har varit många.

Först började jag i Vingåker, sen har det blivit Arboga, Söderköping, Björkvik, Julita, Vadsbro och Katrineholm. Lite koreografi har jag även gjort till Arbis i Norrköping. Jättekul. Jag hoppas att jag kan hålla på med dansen livet ut, för den är nyttig både för kropp och själ.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *