Årets första tur på lilla pärlan

Först tyckte jag det blåste ganska mycket men sen blev det lugnt och ganska skönt. Det blir ju mer drag att cykla än att springa… Det blev bara 2 mil, lite uppvärmning. Borde cykla mer men jag har ju sprungit så pass mycket att jag inte hinner träna mer än jag gör. Har man en fin cykel så borde man variera löpningen med lite cykel. Får bli skärpning där.

Jag köpte ny cykel för ett par år sen och testade att köra ett par kortare Triathlon. Men jag är inget bra på att simma och får lite panikkänslor och därför satsade jag på löpningen istället. Att simma i badhuset när det är lugnt och utan våtdräkt som smiter åt i halsen är helt ok. Men att stressa upp efter simningen i kallt vatten, få av sig våtdräkten, slänga sig på cykeln och cykla och sen springa efter det, funkade inte. Därför har det blivit löpning. Men, cykling och simning hänger med vid sidan av.

Vad tycker du är roligast att träna?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *