Nya ögonbryn och ren och fräsch

Känns helt underbart att få bli omhändertagen en timma och ordentligt rengjord med peeling och mask. Man blir som ny. Jag har hittat Hudhälsan och Sofia i Katrineholm som jag numera är stamkund hos. Hon gör ett fantastiskt jobb och jag känner mig trygg med hennes kunskap.

Numera finns dessa i mitt badrumsskåp

Vissa saker ska man unna sig, ju äldre man blir desto mer inser man det. Varför vänta med att njuta lite av livet? Man kan ju laborera hemma med olika masker och peeling men jag tycker inte att det blir så bra alla gånger. Att gå till någon med gedigen kunskap känns både bra och säkert.

Vad gör du för att må bra?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Nya ögonbryn och ren och fräsch

  1. Annie skriver:

    Så kul med nytt 🙂
    Ha en fin kväll<3

  2. Emma Engström skriver:

    Åh det märket har jag länge velat testa 😀 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *