Nya hyss med Hjalmar

Nu kommer nyårsrevyerna som smultron på ett strå. Dom är många, dom är spridda över hela Sverige och är extremt bra på att snappa upp vad som händer under ett år i Svea rikes land. I år är väl Greta som är med i flera sketcher.

Hjalmar har harvat på i Örebro med omnejd och kör ofta för fullsatta hus. Kul med kultur som uppskattas. Hjalmar Berglund med frun Hilda drar ner många skratt och det är väl inte alla som är över bältet. Och det är så det ska vara i en revy tycker jag.

Stefan och Krister lär ha myntat uttrycket; Det är vi som gav underlivet ett ansikte. Man må tycka vad man vill om snuskiga sketcher osv men det är skratt och applåder som ramar in den typen av skämt.

Givetvis ska det vara en bra blandning av dans, sång och sketcher och kanske något nummer som manar till eftertanke. Det är den bästa typen av revy, enligt mig.

1993 på våren medverkade jag som dansare och koreograf på Arbisteatern i Norrköping. Det var föreställningen; Mot strömmen, som vi satte upp. Många roliga minnen och nedan ser du blandade bilder.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *