Game of thrones

Nu har jag bara ett avsnitt kvar av serien och den är fortfarande lika bra. Det var i påskas jag såg den första gången och sen har jag slötittat på något avsnitt då och då. Nu var det ett perfekt tillfälle att se hela serien igen i ett enda svep.

Krig, svärd, skitiga män, eldar, dödsfall, bedragna kvinnor och män, döda som uppstår, tusentals soldater, flygande drakar, massor av sex…. ja, ni som sett GOT känner igen er. Det är starka karaktärer och bra skådespelarinsatser vilket gör att man snabbt blir fast och vill se mer.

Barnen är jag speciellt imponerad av. Ayra Stark, som dödar, rider, byter skepnad och är med om det mesta under sina unga år, är en av de bästa i serien tycker jag. Och kvinnan som är drakmodern. Som vill släppa alla slavar och själv styra från tronen. En mycket bra serie som du bör se om du inte haft möjlighet. Nu kastar jag mig in i sista avsnittet.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *