Nya byxor

3 par nya jeans var välbehövligt. Några har blivit för stora och jag skänker ofta kläder jag kan istället för att kasta. Det är bra om någon annan kan använda dom. Blocket är bara jobbigt och tar tid och vad får man för ett par gamla jeans. Nej, då får det bli till second hand istället.

Dom här behövde jag för ovanlighetens skull inte lägga upp. Perfekt längd från början. Jisses, vad skönt. Dessutom måste jag laga symaskinen som har fastnat med knappen i ”backa-läget”. En symaskin är ett måste även om jag inte syr så mycket nu längre.

Nu hör jag regnet smattra mot fönsterbrädet. Jag har hunnit springa och klippa 2 gräsmattor. Skulle behöva klippa mer men nu blir det en stund i soffan innan lunch!

Regnar det hos dig idag?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Nya byxor

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Kul med lite nytt 😀 Ja här har det regnat hela dagen :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *