Morgolöpning, tror eller ej

Jag var tvungen att springa milen idag. Lika bra att göra det på en gång tänkte jag och startade 8,15. Morgonlöpning är inget för mig har jag sagt men det är bara att streta på nu när Run Ragnar närmar sig. Tiderna man ska springa på är ju runt hela dygnet så det kan vara bra att springa milen tidigt någon gång innan.

Gråmulet och regnet hänger i luften. Jag har en hel del att göra ute idag. Måste bara få upp värmen lite, sen är det gräsklippning som gäller. Jag fick ett par tomatplantor igår som måste ner i en låda. Jättekul att se om det blir nåt. Hoppas jag har fått lite ”ljusgröna” fingrar i alla fall.

Det går åt fler blomlådor.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *