Nya Beck-filmer på gång

Jag läser till min stora glädje att det är 4 st nya Beck-filmer på gång och att dom börjar spelas in i februari. Givetvis är Peter Haber med och även norrmannen Kristofer Hivju. Jag var måttligt förtjust i honom men jag hoppas att hans roll funkar bättre nu. Lite störande med norska mitt upp i alltihopa.

Grannen och dottern är med och de övriga skådisarna som kommit till de sista avsnitten. Tänk att Beck-filmerna är så populära. Jag vet inte när den första kom men det här blir nummer 39-42 i ordningen och jag har sett alla.

Det är många böcker som filmatiserats. Wallander är ett exempel. Men jag tror inte att någon är så populär som just Beck. Vi har ju alla våra favoriter. Den jag saknar är ju Persbrandt, det går inte att komma ifrån. Han var en väldigt stark karaktär och gjorde avtryck i allt han sa och allt han gjorde. Han tänkte utanför boxen, tog egna initiativ och stod för sina åsikter. Beck suckade och skällde ut honom men de förblev goda kollegor hela tiden. Jag ser fram emot de nya filmerna och kommer att se dom så fort det går.

Har du något deckarfavori?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Nya Beck-filmer på gång

  1. David skriver:

    Det ska bli kul att se den på cmoer i höst jag längtar till filmen jag hoppas att Peter haber som ska spela Martin beck det känner jag på mig jag säger en sak lycka till med film inspelning en

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *