Jag borde bli bättre på…

… att laga ny mat efter nya recept. Det kan man väl säga är ett av mina mål under 2020. Jag tycker egentligen inte om att laga mat och är rätt dålig på det. Ofta blir det storkok och det är ju givetvis bra både för plånbok och för magen. Dessutom behöver man inte diska så ofta.

Det vimlar av roliga och framförallt enkla recept på bla fb och nu har jag snappat upp ett om en tonfiskröra. Enkelt och snabbt och få ingredienser. Jag borde verkligen testa det. Men sen kommer man hem, är trött, ska duscha och då åker de gamla vanliga matlådorna fram.

Jag skulle även behöva bli bättre på att testa fler olika grönsaker. Inte bara de gamla vanliga. Jag försöker variera men i och med att man inte är intresserad så blir det att man tar den enkla vägen. Meeeen jag lovar, jag ska försöka skärpa mig.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jag borde bli bättre på…

  1. Ethel skriver:

    Det är ju alltid så jobbigt att ändra vanor. När man går där i livsmedelsbutiken, har lite bråttom, då går det ju fortast att slänga ner det gamla vanliga i korgen. Men det är bra att du har ambitioner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *