Ny vecka på G

Jag försöker sy ihop hösten, städa huset, skriva och läsa. Allt i ett och det går bra. BÖrjar få struktur på min presentation av artisterna på Kulturfestivalen 3 augusti. Ska stämma av med Maria lite mer. Det är snrt dags.

Jag gick igenom lite dans igår innan jag gick och la mig. Jag vill alltid vara så förberedd som jag kan innan terminen. Visst är det saker mn får ändra och fixa men en bra planering är alltid bra att utgå ifrån.

Idag blir det träning på lunchen och sen en sväng till landet efter jobbet.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ny vecka på G

  1. Ethel skriver:

    Nu kommer ju värmen snart sägs det. Fördelen med det är att jag kanske tar mig ett dopp ute isf. Har jag inte gjort i år, ute. Förra året badade jag i maj. Olika är det ☺. Känns lite konstigt att du pratar om hösten, men förstår att du måste planera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *