Justering av träningsschemat

Jag är så glad att jag fixat ett träningsschema som funkar. Blandat mellan dans, löpning, styrma, simning och cykel. Det funkar tidsmässigt med mitt ndra liv och jag kommer iväg på det jag sk och ingenting krockar.

Jag sk justera lite inför hösten. Kanske lägga in lite cykel nu när jag kommit igång med det. Måste även komma igång med intervallerna på tisdgr igen. Det har inte funkat av förklarliga skäl under semestern. Intervaller är ett måste för att få upp snabbheten.

Sen ska jag försöka lägga in lite mer styrka. Kanske lite rygg och bröst och biceps och axlar. För att inte tala om triceps. En bortglömd muskelgrupp men ack så viktig. Ska även försöka ta lite bilder innan hösten kommer. Förra ommarens bilder var jättekul att ta och Therese Fasth och jag har ett mycket fint samarbete. Vi får se är det blir hål i almanackan och sol på himlen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *