Ny kund

Jag fick ännu en ny kund inom kostrådgivning förra veckan. Jättekul. Spännande och utmanande att få ta del av andra människors liv och leverne och kunna hjälpa till med den kunspak jag har. Det är alltid en utmaning för alla är vi olika och så ska det vara.

Jag tog uppgifter om kunden och ska sätta mig idag för att göra ett kostschema. Förslag på frukost och mellis samt lunch och middag. Bort med fikabrödet och fram med bra mellisar, det finns ju en uppsjö att välja mellan.

Ska man gå ner i vikt får man offra vissa saker. Det är jobbigt i början men blir bra i slutänden. Det tar ett tag att vänja både sig själv och kroppen när det gäller andra vanor men jag säger som min gamla jobbarkompis;

Den som vill mest vinner!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *