Gomorron söndag

Vaknar tidigt och det ser kallt och ruggigt ut när jag tittar ut genom fönstret. Jag ska fixa frukost och packa lite till Kolmården. Om 14 dagar så här dags äter jag frulle i Kolmården med gänget från Event X.

Bilder sen förra året. Vi är på väg till Dizzyland och det ska bli spännande att se vilka jag känner igen sen förra året. I Dizzyland är vi en hoper smågalna figurer som inte är så läskiga för barnen. Det är lite ”Alice i Underlandet” feeling. På andra ställen är det betydligt svartare, mörkare, läskigare och där ska man inte vara om man är mörkrädd.  Jag kommer så klart att fota i år också och om 14 dagar är jag på plats.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *