Nu äre kväller

Lite gräsklippning och sen lunch. In till stan för en sånglektion och det är alltid lika inspirerande att träffa intelligenta människor som ger feedback, kommer med nya tankar och inspirerar. Dagens möte gav mig verkligen en tanke som jag ska jobba vidare på.

Sen hann jag köra ett pass på gymmet. Armar och mage. Det var hyfsat svalt och det gick bra att träna. När jag kom hem passade jag på att cykla runt Marsjön. Svalt det också, bara att passa på.

Det blir ju inga lunchfemmor på semestern utan promenad på morgonen och sen ska jag försöka cykla varje kväll. Bara det inte hällregna så kommer jag att fortsätta med min nya kvällsaktivitet.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *