Gomorron tisdag

Laxmacka och kaffe, nu är jag på banan. Sov gott inatt även om det var varmt igår kväll. 3 fönster öppna på övervåningen… kändes inte.

Veckan verkar bli fullspäckad av luncher, fikastunder och möten. Sen har jag en ny idé jag ska jobba med. Det ser jag fram emot att sätta tänderna i.

Jag är uppe med tuppen idag för det blir ett förmiddagsmöte med efterföljande lunch. Som sagt, fullt ös.

På fredag är det dags för Pippi-rep igen. Den här gången vid Bergs slussar i Linköping. Där har jag aldrig varit så det ska bli spännande. Replikläsningen finns med mig hela tiden. När jag städar, när jag klipper gräsmattan och när jag cyklar. Livet.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *