Nu är det kväller

Ännu en dansgrupp är uppstartad. Koreografin gick jättebra och dessutom repade vi 2 gamla koreografier. Den ena kom vi ihåg mer än den andra. Men så brukar det vara. Efter lite musik och koll i mina anteckningar så satt den riktigt bra.

Efter dansen åkte jag och hämtade ett par klänningar som jag ska prova imorgon. Storna vida kjolar som jag kan ha varma kläder under. Ska man jobba utomhus i oktober i flera timmar så gäller det att hålla sig varm.

Jag ska jobba på Kolmården 2 helger och vara i Dizzy Land. Ett land inspirerat av Alice i Underlandet. Det ska bli så häftigt att göra detta eftersom det är första gången. Dom som är med verkar vara huur duktiga som helst när det gäller kläder. Man får nog mycket inspiration på plats. Mer om detta kommer. Nu ska jag äta sen blir det ZZZzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *