Nej tack och nej tack

Efter 2 minuter på löpbandet och intervall nummer 1, kände jag att jag på allvar har tappat löparglädjen. Att pressa sig på andras villkor i en grupp där alla är så mycket bättre än jag är inget kul. Jag tackade nej och klev ur gruppen. Jag kommer aldrig att kunna pressa ner mina 58 minuter till 50 minuter på milen under 8 veckor. Då får jag äta något annat än kyckling….

Sen har jag klivit av coachningsgruppen som jag hade så höga förväntningar att få vara med i. Jag fick feedback igår men fick inte bemöta den och förklara hur jag hade tänkt. Jag gillar inte envägskommunikation på det sättet. Jag är inte den som bara tar emot utan att få förklara hur jag har tänkt.

Fan va bra jag mår just nu! ENSAM!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Nej tack och nej tack

  1. Ethel skriver:

    Inget att satsa på om man inte känner sig bekväm med hur saker och ting fungerar i gruppen. Då är jag också hellre ensam. Vad var det för typ av coaching? Om jag får fråga?

    • Pia Widlund skriver:

      8 veckors schema med 4-5 pass/vecka. Intervaller, långdistans och sakta jobb. Bra upplägg men för snabba intervaller för mig, det handlade om tusingar på pace 5. Sen ska vi springa 13 km imorgon, jag sprang 12 förra veckan, det känns som att det är för stora ökningar för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.