Sex rum och kök – av Sonya Muno

En erotisk berättelse av Sonya Muno som är lika perfekt som ett schysst förspel. Att skriva erotik är inte det enklaste. Många gånger har man läst om pang på, klart slut. Känns lika kul som en tom påse potatis. Men Sonya får till det. Precis lagom berättar hon om Emma, som är mäklare.

Den som trodde mäklare var ett trist jobb får tänka om. Emma visar lägenheter och även sexuella preferenser som gör att man gärna skulle vilja byta plats med henne på vissa sidor i berättelsen.

Det känns äkta och erotiskt utan att bli kladdigt och taffligt. Finstämt men ändå avklätt och kittlande. Hon ska förbereda en visning och stöter på blombudet. Där är det inga knoppar det handlar om utan snarare välväxta blommor och stjälkar. Ett riktigt rendevous, givetvis improviserat. Blombudet har inget namn och det behövs inte, han presterar bra ändå och Emma blir mer än nöjd.

Berättelsen kan läsas av alla utan att man tycker den är för mycket. Bra skrivet och jag kan se scenerna framför mig. Speciellt när hon ska visa lägenhet för Mikael och Marika. En erotisk berättelse med sensuell touch när den är som bäst. Läs den.

Tidigare har Sonya gett ut, Den vackra och underbara Carmens amorösa liv, 2019. Hon föddes 1969 och efter att ha bott i Sverige så flyttade hon till Palma de Mallorca, där hon bor med sin man. Vi får hoppas att hon finner värmen i Palma inspirerande och fortsätter skriva.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *