Natten går tunga fjät…

När jag var liten var jag med i skolkören och Lucia var en av våra jobbigaste dagar. Sångerna hade vi tränat på i månader och nu var det äntligen dags. Det började med att vi lussade för lärarna och sen för eleverna, sen fanns det en buss som tog oss runt på olika stället i samhället.

Allt från äldreboenden och vårdcentraler fick besök av oss den här dagen. Det var ett av de roligaste minnena under min skoltid. Glitter, klänningar, vita strumpor och levande ljus, stämningsfullt och fint. Har ni några minnen från barndomen? Nu tycker jag att man ändrar lite väl mycket på traditionerna, jag tycker det är viktigt att bevara det vi har!

Firar ni lucia idag eller går dagens spårlöst förbi?

Kanske lite julmust dagen till ära?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *