När tränar du?

Jag tränar på kvällen. Eller i alla fall till 90% på kvällen. Simning är helt ok att göra på morgonen men jag har svårt att springa eller gå till gymmet innan frukost. Ska jag springa så har jag ändå lyckats få in det på förmiddagar under helgerna. Det känns toppen. Men då har man sovit ut på ett annat sätt och kroppen är utvilad. Vet inte om det beror på det men vi säger att det gör det.

Varje dag läser jag om hurtiga människor som joggar, springer, powerwalkar och drar till gymmet i ottan. Jag fattar inte hur dom klarar det. Min skalle har inte vaknat, inte kroppen och inte ambitionen. Men på eftermiddagen är det annorlunda.

Det känns som om jag måste komma igång först. Låta kroppen röra på sig och få längta till gymmet. Visualisera hur jag springer, lyfter, andas och hur svetten rinner. För många år sen hade jag ett jobb där arbetstiden var kväll. Det var jättesvårt att träna på förmiddagarna, men jag drog iväg och körde så gott det gick. Men, kväll är bäst för mig.

När tränar du helst?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *