Det är mycket nu…

Krage fixad hos Vingåkers-Veterinärerna tack, fontän klar, trädgårdsslang måste fixas, flaskor klara, färgglada piller på G, blommor måste fixas, vilka trädgårdsmöbler finns, kan vi måla om bänken?

Ja, frågorna är många och lösningarna kommer lite pö om pö. Sommarteater är kul men hjärnan jobbar för högtryck hela tiden. Många saker som ska fixas och ju förr vi ordnar allt desto bättre. Det är mycket som ska fixas så det är skönt att pricka av från listan.

Jag har flera projekt på G och jag måste ligga i framkant med datum och bokningar. Dels av lokaler men också manus, tillstånd och lite annat. Men ni som känner mig vet att planering är min starka sida!

Det blir en premiär i Katrineholm på en pjäs jag själv skrivit. En enaktare med 4 skådisar. Där har jag bollat manus med suveräna Anders Fager och fick mycket bra input. När man skriver är allt självklart men det kanske det inte är för publiken. Bra att få input och ändra innan man börjar repa.

I december blir det 4 specialskrivna föreställningar som vi ska spela utomhus. Ska bli så häftigt. Det var en plan att spela i min hemkommun och jag blev lovad att spela där, men så blev inte fallet. Därför kommer vi att spela vid Lidå Gård i Flen. Föreställningen kommer att gå i julens anda.

Vem kommer ut från dörren i december??

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *