Minus 7 grader

Brrr, man vaknar till när man går ut i alla fall. Jag vaknade tidigt imorse som vanligt. Såg lite morgonnyheter, tvättade håret efter att ha haft en suverän ny inpackning från Yves Rocher i håret under natten. Sen blev det kaffe. Är jag riktigt på G en morgon kan jag ta 2 koppar hemma men imorse blev det en. Men jag gick upp och strök en klänning jag ska ha nästa vecka, låter lite galet men det gick fort. Den har hängt på strykbrädan två dagar nu så det var skönt att få den upphängd på galge.

Ikväll är det dans igen. Jag har undervisat i jazzdans och barndans sedan 1986, helt galet länge och helt galet kul. Jag är glad att jag valt att jobba med dans på min fritid och inga lagidrotter. Såg på teve för nån veka sen att en kille som var nio (!) år inte fick vara med i fotbollalaget som skulle satsa. Jag blir mörkrädd. När det gäller dans får alla vara med, vare sig man dansat förut eller inte.

Ok, alla kan inte stå längst fram men det där löser sig alltid. De som är säkra på stegen, har hög närvaro och har dansat ett tag brukar ställa sig framme automatiskt. Då kan de som är lite osäkra titta på dom och lätt följa med. Jag kanske inte alltid är med och dansar. Det roliga är ju när man ser att de klarar av att köra hela dansen själva.

Ikväll rullar vi vidare med 2 barngrupper och vi får se vilka nya steg det blir.

Ha en fin onsdag alla därute!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Minus 7 grader

  1. Ethel skriver:

    Nej jag är inte heller någon lagidrottare. Vill inte att andra ska vara beroende av mig eller jag av dem. Men det är klart, kanske man blir en bättre ”lagmedlem” även annars ute i livet? Jag är nog lite ensamvarg. Hoppas du har en fin onsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *