Mer nöjen på gång

Jag har nu bokat in 2 nya teaterbesök under våren, det kommer att bli en hel del såna. Dels ”Så som i himmelen” och ”Shakespeare in love”. Båda i Stockholm. Alltid kul med lite ny inspiration. Det är alltid något man lägger på minnet, vare sig man gillar själv uppsättningen eller inte.

Musiken, dansen, scenografin eller något roligt registycke där det händer något oväntat. Och det är kul att se skådisar man inte tidigare sett på scenen. Det finns några som gått ur tiden som jag ångrar att jag inte såg när den tiden fanns.

Jag saknar att stå på scenen själv. Efter att ha genomför ca 500 föreställningar på scenen som sångare, dansare och skådis så finns nerven kvar. Spänningen, tjusningen och utmaningen. Att ständigt vara på tå, vara beredd, leverera och få cred i form av applåder.

Att känna lyckan sprida sig i kroppen efter en lyckad föreställning är obetalbar. Svårt att beskriva för någon som inte fått förmånen att stå på en scen och spela teater. Jag önskar att alla kunde få göra det någon gång för att förstå lyckan.

Jonas Gardell kan det där med att stå på scenen

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Mer nöjen på gång

  1. Netti Starby skriver:

    Vad kul att du har roliga saker att se fram emot under våren! 😀 Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *