Mellon – gick rätt låtar vidare?

Den största stjärnan var programledare…

Kandiatou – Jahaja, cykelbyxor, är inte det lite ute? Känns även som att låten är lite ute. One Touch, är inget som stannar i mitt minne.

Lillasyster – dom har väl bränt sina chanser att representera Sverige med låten Pretender. Bland det värsta jag hört på länge.

Jessica Andersson – en skaplig låt med mycket tyg som nästan försvinner i horisonten. Horizon, hette den. Skaplig röst i alla fall.

Paul Rey – när ska det lossna för pojken på de orange klossarna. The missing piece, heter låten. Ja, det är nåt som fattas.

Arvingarna – ett välarbetat arr, det hörs på en gång. Bra refräng av idel, ädel, kända upphovsmän. Vi tänker inte alls gå hem, heter låten, men den kommer nog att gå hem för det svänger och den är melodiös. Solosången kan dom skippa, unis låter bäst hos grabbarna.

Nathalie Brydolf – ska vara kvällens ballad. Lämnar inga fingeravtryck direkt. Vare sig röstmässigt eller melodiöst. Fingerprints, hette låten som gick spårlöst förbi.

Danny Saucedo – där blev jag danssugen på en gång. Tempo, glädje, tryck i låten. Sjunger på svenska och det är ett plus. Kanske inte en av hans bästa men i det här startfältet så hoppas jag att han forstätter dansa in i finalen. Dandi Dansa.

 

Arvingarna & Danny – hoppas vi ser er i finalen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *