Mätt eller hungrig?

Det tvistas en hel del om hur man ska göra innan löpturen. Ska man äta eller inte äta? Och om man ska äta, vad ska man då äta? Många väljer att träna med tom mage för att på så sätt trimma kroppens förmåga att både utnyttja fett som bränsle och bli bättre på att lagra kolhydrater i musklerna.

Det går att laborera huuur mycket som helst med detta och det finns en typ av ”sleep-low”-träning som är inne. Man börjar med sovmorgon, sen äter man som vanligt under dagen, genomför ett hårt träningspass på kvällen men fyller inte på med kolhydrater innan läggdags. Morgonen därpå kör man ett lätt träningspass på fastande mage.

Rönen och idéerna är många och man vet inte vad som är bra innan man har provat. Allas kroppar är olika och kräver olika mycket energi. Och det är ju lite beroende på livet om man kan träna morgon eller kväll. Det handlar om det berömda livspusslet och konsten att få ihop det med mat, träning, mellanmål och sömn.

Får du ihop ditt livspussel?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Mätt eller hungrig?

  1. Ethel skriver:

    Ja nu för tiden har jag inga problem med tiden. Oftast. Problemet nu är att jag märker att det blir svårare att se resultat när jag tränar. Det gick mycket fortare förr. Det gäller först och främst att acceptera det. Sen kan man gå vidare … fatta att kroppen behöver längre återhämtning. Men jag ska inte klaga. Jag har inga större problem med kroppen. Än … ;-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *