En grön liten pärla

Jag har ju en svart liten pärla och jag tycker jättemycket om den. Men tänk va kul det skulle vara att ha en sommarbil. En sån som på bilden här kanske. Mintgrön a la 80-talet. Helt underbar. Jag såg att man faktiskt kan importera bland annat bilar från USA. Det verkar inte vara svårare än att köpa mjölk.

Man skickar in en prisförfrågan och får tillbaka en offert, kan ta några dagar men sen kommer den. Offerten gäller som vanligt i 30 dagar. Har man sen bestämt sig så skickar man in en bokning och får en bokningsbekräftelse. Sen betalar man fakturan och sätter sig för att vänta på sin lilla present.

Det kan ju ta upp till sex kanske sju veckor för fordon att komma hit så man får vänta en stund. Allt går så fort nu förtiden med datorer och sekunden efter man har tryckt på en knapp så går allt som en löpeld i cyberspace. Man är inte van att vänta på något.

Man kan prata med en människa i telefonen och säga; Jag mailar dig nu, och sen kommer det fram under samtalets gång. Helt otroligt, det var nog ingen som trodde på den utvecklingen för tio år sen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *