Massage och fixarkväll

Det var en skön eftermiddag med massage. Axlar och rygg var jättebra och även vaderna. Däremot var vänster baksida lite spänd. Och varför just vänster baksida var spänd fattar jag inte. Jag har tränat på exakt samma sätt sen jag var på massage sist. Sovit och ätit på exakt samma sätt och jobbat på samma sätt. Kroppen är en konstig filur. Det var i alla fall välbehövligt med massage, det är det alltid.

Eftersom man inte ska träna efter massage så for jag runt på stan och gjorde ärenden. Jag handlade på 4 olika affärer, lämnade saker till personer jag är god man för, handlade mat och åkte hem och packade upp.

Ibland när jag kommer hem med mina påsar och väskor ser lägenheten ut som en bomb. Men efter 10 minuter har jag koll på läget. Posten öppnad och alla papper hålade och insatta i sina pärmar. Kläderna uppackade, kläder framlagda till imorgon och träningsväskan packad.

Sen är det dusch, disk, vattna blommorna och stryka ett par plagg som gäller. Maten plingar i micron och efter en stund sitter jag i sängen och skriver. Känns riktigt bra. Jag har lite mail och meddelanden att beta av, sen blir det nyheter och en film. Kroppen får vila och det känns toppen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *