Gomorron torsdag

Jag sov riktigt gott inatt och var fortfarande trött när jag vaknade. På våren blir jag alltid morgontrött och det är ju märkligt för det blir ju ljusare då. Man borde bli piggare och studsa upp ur sängen men så är icke fallet här. Nåja, lite morgonnyheter och kaffe så är man på banan igen.

Black spot, heter den senaste Netflix-serien jag lägger tid på. Alla avsnitt är ju inte på topp men den är helt ok i alla fall. Alltid kul att ha något att titta på eftersom SVT inte bidrar till någon bra kvällsunderhållning.

Det blir gymmet på lunchen och även ikväll. Skönt att få röra på sig. Coronan håller greppet om oss och vi får se hur det blir med badhus och gym och allt annat. Att simma är något jag saknar otroligt mycket.

Vad saknar du?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *