Många steg innan en premiär

Jag har jobbat med teater på amatörnivå sen 1986 då jag medverkade som dansare i en revy. Älskar man att synas så är teater en bra sysselsättning. Slitsamt och tufft med en otrolig konkurrens men otroligt kul och lärorikt. Och jag skulle inte vilja vara utan alla de knäppa, galna, härliga, kloka, intelligenta människorna som jag har mött under årens lopp.

Numera står jag inte på scen i teatersammanhang, bara när det gäller sång. Men jag saknar det varje sekund och jag minns med glädje åren på Arbisteatern i Norrköping som var som en skola/utbildning för mig.

1989 spelade jag Antonia, brorsdotter till Don Quiotte i Mannen från La Mancha.

1991 spelade jag Klärchen i Vita hästen

1992 var jag dansare och körtjej i My Fair Lady

1993 spelade jag Liesl i Sound of Music

1993 var jag Lilly i Skärgårdsflirt

1993 var jag dansare och sångare och gjorde koreografin till revyn, Mot strömmen

1994 var jag sångare och dansare i West Side Story

Dessutom har jag medverkat i musikalen Här & Nu på Skandiateatern, skriven av Bosse Wastesson, samt, Flottans Lilla Flamma på Skandia teatern, i regi av Tjadden Hellström.

Jag ska försöka rota fram lite bilder i helgen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *