Joe Labero på Börsen

MAGINS MÄSTARE JOE LABERO INTAR HAMBURGER BÖRS MED SIN SHOW GOLDFINGERS!

Som vi längtar efter att få ses och njuta av upplevelser tillsammans igen! Just nu befinner vi oss i en speciell situation men en framtid där vi ses i salongerna känns inte allt för långt bort längre. Vi planerar för fullt och gör oss redo för att åter öppna våra dörrar för er. Joe Laberos magiska show Goldfingers är först ut för att sprida guldkant och glädje här på Hamburger Börs ikoniska scen.

Det är nu 30 år sedan Labero slog igenom över en natt för att så småningom bli ett av världens absolut mest aktade namn i magins storslagna värld. Nu är han tillbaka på svensk mark för den intima och exklusiva showen Goldfingers Hamburger Börs i Stockholm.

Missa inte möjligheten att se magins mästare i en gåtfull och mystisk show som garanterat får dig och ditt sällskap att häpna. Showen berikas även med fler gyllene fingrar, nämligen 14-årige Vilgot Michelin – en ny stjärna på den unga trollerihimlen!
Förvänta er ett fängslande möte mellan två illusionister som gör allt för att få er att gå vilse i gränslandet mellan dröm och verklighet.

Välkommen till en gyllene afton i en magisk värld!

Showen har premiär 20 augusti på Hamburger Börs och spelas tom 11 september 2021

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *