Lyckad dans å så lite dubbel-grrrr

Dansen gick jättebra. Löpningen och magövningarna gick jättebra innan. Sen kom jag på att jag glömt matlådorna på landet… Grrr. Och sen började datorn strula….Grrr. Muspekaren försvann från skrivbordet. Som tur är har jag en riktig dataklippa jag kan fråga när jag losar allt förstånd inom tekniken. Det var bara att hålla nere FN-knappen och F5. Så nu har jag lärt mig det.

Jag fick alltså handla lite efter dansen så nu står jag och steker grönsaker och kyckling. Sen blir det råstekt potatis. Det var länge sen vill jag lova. När jag ätit och tagit sista prommissen med Leidy ska jag fortsätta att skriva. Jag har kommit igång ordentligt nu på mitt nya projekt.

Oj, nu kallar stekpannan…

Favorit i repris…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *