Att röja en lägenhet

Jag har lite att fixa med framöver. Nära möbler, städa, plocka undan, rensa, skänka, sälja osv. Ska man röja 60 kvadrat kan man behöva 2 starka armar, det lovar jag. Något jag också har lovat mig är att jag ska leja bort flyttstädningen. Jag orkar helt enkelt inte klättra i köksskåpen med trasa och krypa på golvet med skurhink. Det är bättre att dom som är bra på det fixar det. Flyttstäd kan man få på många ställen.

Att tvätta fönster brukar vara en mardröm. Man gnuggar och gnor och tycker det ser blankt och fint ut, men sen när man stängt, tagit bort pallen och tittar så ser man hur flammigt det är. Om inte annat så kommer solen som strålar fint… eller inte.

Det är bättre att lägga tiden på väsentligheter, som att fixa gardiner, göra nya boendet fint och mysigt för pappa och se till att allt det praktiska är klart. Telefonflytt, tidningsflytt, stänga av elen och se till att det funkar rent allmänt.

Ibland önskar jag att jag hade någon att ta hjälp av, som kunde stötta och avlasta. Det skulle behövas. Men jag är van att jobba själv bestämma själv och ta hand om allt själv så det får väl rulla på. Huvudsaken är att jag unnar mig något bra när allt är klart.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *