Livet rullar på

Vaknar tidigt och persiennen slår mot fönstret, en lätt bris får den att röra på sig och jag kommer på mig själv med att önska en riktig höststorm. Men först sommaren. Idag har vi sista föreställningen vid Djulö, kommer kännas konstigt att lämna den ”teaterfamiljen”, men så är det. Snart blir det en ny teaterfamilj.

Solen skiner som vanligt, Leidy har varit ute en snabbis och jag dricker tredje koppen kaffe. Ska städa undan lite idag, hoppar över träningen och bara är. Har suttit en stund på verandan och läst, kändes bra.

Nu ska jag se en film, sen får vi se vad dagen har att bjuda på.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Livet rullar på

  1. är alltid lite sorgligt men även spännande med sista föreställningen tycker jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *