Hämtmat och FB

Det fick bli grillspett idag, inte så nyttigt men jag struntade i det. Nu är jag mätt, ska dricka päronsoda och somna in och borsta tänderna tar vi imorgon. Jag har rullat omkring på FB och sett alla som springer, badar, grillar och solar. Som en rullande reklamfilm som aldrig vill ta slut. A never ending story…

Jag skrev ut på FB imorse att mamma är borta, jag var osäker på hur jag skulle göra men bestämde mig för att meddela på det sättet. Jag har fått mycket respons och styrkekramar i mängder. Och på sätt och vis känns det värmande. Det skrivna ordet betyder mer än man tror och jag vill här tacka alla som brytt sig. SKa göra det på FB också men jag tar en sak i taget.

Nu är jag trött och slut. Ska se en film, sen ska jag sova. Huvudvärken har gett med sig och jag har rastat Leidy en sista nattrast. Nu öppnar jag fönstren på vid gavel och försöker sova.

ZZZzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hämtmat och FB

  1. åh <3<3 beklagar sorgen <3 tänker på dig <3<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *