Lite Jansson och köttbullar

Nu har jag ätit julmat för första gången. Jansson är alltid gott. Lite julmust till det så känns det som jul, eller kanske inte. Det duggar och är grått, ingen snö som när man var liten. Då pulsade vi fram när vi skulle till skolan med mössor, vantar och långa halsdukar.

Jag minns även att jag gjorde snölyktor på balkongen hemma på Storgatan. Ett ljus i mitten och bar himmel. Det var tider det. Nåja, det är i alla fall bra väglag.

Nu ska jag se lite teve, sen blir det ett par avsnitt av Game of thrones som jag börjat se igen. Imorgon är det ansiktsbehandling som är den riktiga inledningen på julledigheten. Ska bli såå skönt. Ha en bra kväll alla därute.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *