Jag försöker hänga i

Jag är glad och tacksam över att jag har ett skriftligt träningsschema. Man behöver varken tänka eller bry sig om vad man ska göra, man bara gör det som står på schemat. Emlelt och smidigt. Att ständigt behöva tänka på vad man ska göra kan lätt slira iväg och då kan det bli att man stannar hemma.

Bra planring blir bra träning i slutändan, det vet jag. Om man börjar slira med träningen bara för att det är helg eller andra ledigheter är det kanske svårt att komma tillbaka igen. Givervis ska man hålla upp vid förkylning osv men annars är det bra om man kan köra på.

Vad som är bra är att varva olika träningsformer. Styrka, simning och löpning står på min lista. Det är uppehåll med ansen nu men den kommer igång igen i januari. Blandar man är det lättare att hålla igång. Är badhuser stängt så är gymmet öppet, annars får man springa ute.

Det finns så många olika träningsformer att välja mellan så det är bara att köra på.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jag försöker hänga i

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *