Lite filmtajm i helgen

Jag har beställt ett par nya filmer. Ja, jag tillhör dom som fortfarande gör det. Vi får se till sommaren om jag orkar och klarar av att fixa netflix…. Men jag tyckte det var dags för att par nya filmer i alla fall. Advokaten, tror jag den heter. Jag hann aldrig se den på teve men såg att den fått bra kritik så jag blev nyfiken på den.

Svenska och danska serier har jag alltid gillat. Mordkommissionen är en klar favorit som åker fram nån gång varje år. Att ta fram den en regnig helg på semestern är alltid lika kul. Vissa avsnitt är ju bättre än andra men då är det bara att byta.

Jag brukar alltid titta på film innan jag somnar och somnar ofta med datorn på. Inte det bästa sättet att somna kanske men det funkar för mig. Nu hoppas jag att filmerna kommer till helgen så jag får krypa ner i soffan på landet och lyssna till sprakandet från kakelugnen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lite filmtajm i helgen

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Netflix är guld värt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *