Lite att se fram emot

I augusti ska jag på en dansutbildning i 2 dagar. Ska bli jättekul och roligt att få lite inspiration. Jag har ju undervisat sen 1986 och ibland behöver man fylla på. Den ska vara på Kävesta folkhögskola så det är bara en timmas resa.

Sen ska jag till Hällefors Folkhögskola på en uppstartsdag Jag kom in på skrivarlinjen på distans för scen och teater och det ser jag verkligen fram emot att få ta tag i. Dels att komma igång med skrivandet för just scenen och dels för att få feedback från andra skrivande nördar.

Man lär sig mycket genom att bara läsa andras texter. Likaså lär man sig mycket genom att se andra teaterföreställningar. Både för regin, skådespeleriet och skrivandets skull. Det har inte blivit lika mycket teaterbesök i sommar om det brukar. Jag tycker att sommaren är underbar att se teater på. Utomhus, korv och kaffe, blåst och regn… men mysigt är det!

Sen ska jag ju börja med ett nytt teaterprojekt och ha mina dansgrupper så det finns mycket att se fram emot!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 svar på Lite att se fram emot

 1. Annie skriver:

  Så kul det låter med dansutbildning!
  Ha en fin fredag<3

 2. Dixi Wonderland skriver:

  Du har verkligen mycket att se fram emot 😀

 3. Ethel skriver:

  Låter verkligen roligt! Så kul med skrivarlinjen! Grattis! Den får du rapportera om hur det går sen och vad du tycker.

 4. Gud vad kul med dansutbildning 🙂 Låter som en spännande månad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *